Froome en co steunen Evenepoel via Twitter, waar het ook verontwaardigde reacties regent: “Het wielrennen moet beter doen”

LAPRESSE
Remco Evenepoel maakte een ijzingwekkende val in het ravijn tijdens de afdaling van de Muro di Sormano. Op Twitter regent het meelevende, maar ook verontwaardigde reacties van andere ploegen en renners. De afdaling van de Muro di Sormano staat al jaren ter discussie.

Lees ook: 

Emotionele ploegleider Bramati: “Remco kon praten, maar heeft pijn aan rechterkant”

Evenepoel in het ziekenhuis na akelige val, Jakob Fuglsang wint de Ronde van Lombardije
18 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Freddy van Puymbrouck

  Ik lees dat de ploegen de veiligheid van de renners zelf willen aanpakken en dit niet langer aan de UCI willen toevertrouwen.Dat is zeker een stap in de goede richting,maar ook bij de ploegen is zelfreflectie broodnodig.Te hoge druk op zeer jonge renners leggen moet drastisch verminderen, de crash van Evenepoel is het voorbeeld hoe het niet moet!

 • Jos Mardig

  Toen ik het las dat hij in de afdaling viel stond mijn hart stil. Toen ik de beelden zag liepen de rillingen over mijn lijf, en gelukkig kwam snel het nieuws dat Remco wakker was. Dat bekken krijgen ze wel goed, maar de schade op de longen is hopelijk niet te ernstig... Veel sterke Remco, we zullen je steunen waar nodig!

 • John Van Cutsem

  Remco, uit een groot hart voor wielrennen; genees en word nog sterker en groter

 • Lindsay van Renterghem

  Veel beterschap aan Remco , alles komt goed .

 • FRANK VAN GILS

  Remco, veel sterkte en hopelijk valt het mee.