Froome dient contract bij Ineos uit, maar komende Tour wordt wellicht allesbepalend

Photo News
Chris Froome blijft wellicht tot eind 2020 bij Team Ineos en dient zijn aflopende contract bij de Britse WorldTourploeg dus gewoon uit. Dat meldt L'Équipe. 

Eerder schreef cyclingnews.com dat de viervoudige Tourwinnaar mogelijk al komende zomer de overstap zou maken naar een andere ploeg, waar hij als exclusieve kopman de Ronde van Frankrijk kan rijden. Een transfer in 2021 is nog steeds de bedoeling, maar het is nog maar de vraag wie zich de hoge loonlast van de 35-jarige Brit (4,5 miljoen euro per jaar) zal willen/kunnen permitteren. De komende Tour zal wellicht allesbepalend worden voor zijn toekomst. 

Lees ook: 

De vier potentiële kandidaten die Chris Froome kunnen binnenhalen

Rijdt Froome straks Tour tégen Ineos?

Photo News
Photo News4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Johan Maddens

  Froome heeft grote kans voor een 5 de Tourzege . Moet zich goed voelen als hij alleen kopman wil zijn . Froome is een aanvaller en hopelijk geen saaie Tour meer zoals verleden jaar zonder aanvallen .

 • Eddy Baert

  Hoe wil men daar nog zoveel geld aangeven,,niet te begrijpen.

 • Freddy van Puymbrouck

  Nu het zeker is dat hij weggaat bij Ineos, (het vroegere Sky), zie ik hem niets belangrijk meer winnen.Het verleden heeft al overvloedig bewezen, wie daar weggaat wint niets meer.Hetzelfde geld voor Deceuninck - Quick- Step, vreemde zaak vind ik dat!.

 • Eduard Janssens

  Daar gaat niemand voor rijden voor deze tour , wetend dat weg gaat !!