Flanders Classics: “De Muur blijft in de Ronde van Vlaanderen”

Geraardsbergen betaalt niet langer aan Flanders Classics voor een passage op de Muur.
BELGA Geraardsbergen betaalt niet langer aan Flanders Classics voor een passage op de Muur.

Bij Flanders Classics houden ze alle gesprekslijnen open. Het wachten is daar op een officiële beslissing van de gemeenteraad van Geraardsbergen. Maar, zo verzekert Thomas Van Den Spiegel van Flanders Classics: “Dit noopt ons hoe dan ook niet tot drastische beslissingen op korte termijn. Een wijziging van het parcours van de Ronde van Vlaanderen is niet aan de orde. Dat slaat nergens op. Ook in de Omloop zullen we met veel plezier over de Muur blijven rijden. We erkennen de meerwaarde van de Muur. We blijven ‘on speaking terms’ met Geraardsbergen en we hebben nog meer dan tijd genoeg om de zaak te bekijken.” 
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Lanclus

  juiste beslissing

 • chris vangiesbergen

  Moeten al de gemeenten betalen als er een berg in het parkoer ligt, zo neen waarom zou Geraardsbergen dan moeten betalen .Moeten ze ook betalen dan is het nu het moment om dat te weigeren .Wouter kan dan een criterium laten rijden rond de een of andere kerktoren .

 • Ronny Cuypers

  De organisatie moet aan de stad betalen voor al de overlast die ze bezorgen.

 • Jean-Pierre Deman

  Groot gelijk, Wouter denkt dat hij God is. Wat eens Vlaanderens mooiste was is dankzij hem niet meer dan een criterium geworden.

 • Jean De Grande

  Groot gelijk. Eigenlijk moet de organistie betalen om er over te MOGEN.