Evenepoel: “Zaterdag zal ik in eerste instantie mijn leiderstrui verdedigen”

Remco Evenepoel gaat het weekend in als leider van de Ronde van de Algarve. Vandaag verdedigde hij met succes zijn gele trui. “Het was fijn. In begin was het niet zo hectisch. Ik zat goed vooraan, ook in de finale. Op drie kilometer van de streep liet ik me vervolgens uitzakken. Dan was het toch aan de sprinters. Geen tijd verloren, dat was het doel vandaag. Maar morgen (zaterdag, red.) zal het een zware dag worden. Verdedigen of toch iets proberen? In eerste instantie zeker verdedigen. En dan zien we wel wat de finale brengt. Maar er mag niemand wegrijden.” 

Evenepoel.
VTM Evenepoel.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • herman de genst

    Het zou misschien goed zijn Remco volledig op te leiden als ronderenner alhoewel hij in de klassiekers zeker goede resultaten zou boeken , maar hoe ver moeten wij in de tijd terug gaan om van een ronderenner te kunnen spreken ? nu we misschien een toekomstig winnaar hebben kunnen we dat best koesteren .