Exclusief voor abonnees

Evenepoel vroeg bondscoach zelf of hij WK mag rijden: “Remco kan voor wereldtitel gaan”

Remco Evenepoel
Photo News Remco Evenepoel
Alles kan. Ook dat Remco Evenepoel straks in Yorkshire wereldkampioen wielrennen op de weg wordt. Evenepoel vroeg aan bondscoach Rik Verbrugghe of hij mee mocht en Verbrugghe zei ja. “Remco is een speciaal geval. Hij kent zijn limieten niet.”

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • willy van dijck

  Dom van Lefeivre om die jongen te laten mee rijden, wat gaan de mensen zeggen dat hij ( misschien) binnen enkele jaren is opgebrand dat hij te veel gepakt heeft, want je kent die zo gezegde supporters eerst ophemelen en dan afbreken.

 • wim rooyakkers

  Hij zal ons samen met vd Poel verbazen ,en opgebrand?nee want na het WK gaat de riem er af.

 • Kevin Noël

  Remco moet absoluut mee maar 7 kopmannen is toch van het goede teveel. Wie gaat op kop rijden?

 • tom pennewaert

  Het zou me zelfs niet verbazen moest Remco zowel wereldkampioen worden in het tijdrijden als de wegrit. Je mag niet vergelijken met Merckx maar als je als 1ste jaar belofte al Europees kampioen tijdrijden en de Classica San Sebastián wint dan zeg ik dit is Merckxiaans

 • Rudy Vanden Broeck

  Als ze zo goed zijn als Remco mogen ze dat inderdaad doen heer Van Daele