Exclusief voor abonnees

Evenepoel laat zich niet gek maken: "Ik start volgend jaar zeker nog niet in Tour”

Bernd Thissen/dpa
Dromen zijn bedrog, zegt Remco Evenepoel. Maar wat hij aanraakt, lijkt zomaar in goud te veranderen. Evenepoel en zijn baas Patrick Lefevere dromen samen van grote dingen. Daarom tekenden ze tot het einde van 2023.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric maier

  Bernd Vaes, Quickstep zal dat nooit meer doen, ze hebben 2 pogingen gedaan en dat lukt niet, zeker nu niet meer of hun budget moet 2.4 keer groter worden. De formule die ze sinds het stopzetten van Boonen hanteren, is en blijft de succesvolste. Bovendien, Léfevre droomt niet van een Tourzege, wel van veel etappes. Hij is realist, geen dromer.Hij zal nooit de klassiekers opgeven voor ronderenners. Bovendien droomt de media en de Belg van Merckxiaanse Remco. Dat mogen ze meteen vergeten.

 • Bernd Vaes

  Tja, veel vroeger kan Remco aan geen Tour de France beginnen. Quickstep moet zich eerst als rondeploeg opbouwen, een reusachtige uitdaging voor die ploeg. Er moeten in de eerstkomende jaren sterke klimmers aangetrokken worden, die de ideale helpers voor Remco kunnen worden...

 • Baele André

  Goe bezig