Ga naar de mobiele website
^ Top

Euphony cosponsor van wielerploeg Landbouwkrediet

belga
Sven Nys zal op zijn wielertruitje plaats moeten maken voor een nieuwe sponsornaam. Euphony wordt immers de cosponsor van de continentale wielerploeg Landbouwkrediet, zo meldt het team vandaag.

De ploeg van Gerard Bulens rijdt voortaan als Landbouwkrediet-Euphony in het peloton. Voor Euphony, een telecommunicatie- en energiebedrijf, zijn het de eerste stappen in de wielerwereld, maar in de Belgische sportwereld is de naam geen onbekende. Het bedrijf sponsort onder meer voetbalclub Racing Genk en volleyploeg Asse-Lennik.
 
"De samenwerking met Landbouwkrediet Cycling Team is een kans om onze horizonten te verruimen", zegt Frank Van de Wege, managing director bij Euphony. "Landbouwkrediet Cycling Team is een ploeg met veel ambitie en potentieel en focust op de Benelux, net als Euphony. De aanwezigheid van de ploeg op de weg en in het veldrijden is een ideale combinatie voor ons. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking een succesvolle rit wordt."
 
"We willen de directie van Euphony bedanken voor het vertrouwen", reageert ploegleider Gerard Bulens op zijn beurt. "Deze samenwerking garandeert de toekomst van onze ploeg minstens tot 2013 en geeft de mogelijkheid om op langere termijn te plannen." (belga/adv)

Meer over


Meld een bug