Elke Bleyaert, de vriendin van Stuyven: “Je kan er alleen maar van dromen dat die eerste koers meteen raak is”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Dit is fantastisch. Je kan alleen maar dromen dat de eerste koers meteen raak is”, was Elke Bleyaert, de vriendin van Omloop-winnaar Jasper Stuyven, in de wolken. “Hij moet zijn eigen manier van koersen volgen. Hij zat de voorbije jaren iets de veel in de knechtenrol en nu kan hij zijn eigen kans gaan. Dat is wat hij het beste kan. Nu kan hij aanvallend koersen en in zichzelf geloven. En dat is gelukt. Mocht dat nu kunnen blijven duren, fantastisch. Maar eigenlijk kan het nu niet meer stuk.” 

Elke Bleyaert.
VTM Elke Bleyaert.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • freddie van aert

    chapeau de beste heeft gewonnen

  • Luc Sockeel

    Jasper is gewoon een top persoonlijkheid nooit grote woorden altijd zeer nuchter. En ik hoop dat dit jaar de verdere doorbraak volgt maar topprestatie in de omloop en oververdiende winnaar.Jasper zal het nog dikwijls doen stuiven in 2020