Ei zo na een ramp in BinckBank Tour: man wandelt net voor aanstormend peloton over zebrapad

rv

Meerdere renners klaagden gisteren over het parcours van de BinckBank Tour. Maar ook ‘supporters’ kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen. Plots wandelde een persoon tijdens de Belgisch-Nederlandse rittenkoers met zijn fiets over het zebrapad van de Spoorweglaan in Aalter. En dat nét wanneer het peloton kwam aangestormd. ’t Is quasi een mirakel dat niemand gewond raakte. Edward Theuns deelde het voorval op Twitter.
58 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dirk Van Den Bossche

  De werkende mensen hebben allemaal last van wielerwedstrijden. Deze koers was in de week , dan moeten jullie op het werk zijn en heb je er geen last van. Bende zeurpieten.

 • patrick isenborghs

  een mens met zijn volle verstand doet zo iets niet en zet zeker zijn eigen leven niet op het spel , misschien had die man een dementie probleem

 • gerard wauters

  Aan de koers haters hier. Een koers wordt verreden op een afgesloten parcours. Iedereen die de wegcode kent weet dat tussen de rode en de groende vlag de openbare weg een tijdelijk afgesloten parcours is. En hoeveel van de klagers hebben vandaag tijd verloren door de koers? Juist niemand.

 • Teun Manders

  Vergeet ook niet om naast het verbieden van koersen alle andere sporten te verbieden evenals; roken, drinken, vlees eten, teveel suiker eten, koffie drinken, scheel kijken, neuspeuteren en ademen. Wat kunnen mensen toch onozel denken. En wat betreft die kerel, een peleton hoor je aankomen en als je je ogen openhoud kan je het nog ook zien ook

 • wesley laureys

  Dat ze die rotzooi eens doen in the middle of nowhere zonder de werkende mense of de bewoners te storen ...