Egan Bernal rijdt maandag na-Tourcriterium in Aalst

Photo News
De Colombiaan Egan Bernal, die vanavond zonder ongelukken de Ronde van Frankrijk zal winnen, zal maandag het na-Tourcriterium in Aalst rijden.

“Wij hebben lang moeten onderhandelen, maar het is ons nu toch gelukt”, zegt organisator Johnny Van den Borre. “Egan Bernal komt naar Aalst. We zijn er nogmaals in geslaagd de gele trui te strikken. Maar gemakkelijk was het zeker niet. Voorts hebben wij ook een contract met zijn Ineos-ploegmaat Jonathan Castroviejo.” 

Eerder bevestigde de organisatoren al de komst van onder meer Thomas De Gendt, Belgisch kampioen Tim Merlier en youngster Remco Evenepoel. Met Oliver Naesen, Aimé De Gendt, Jasper De Buyst, Laurens De Plus, Jens Debusschere, Frederik Backaert, Xandro Meurisse, Kevin Van Melsen en Iljo Keisse zakken nog heel wat andere Belgen naar de Oost-Vlaamse carnavalsstad af. Het na-Tourcriterium van Aalst is nog steeds gratis en lokt ieder jaar zowat 50.000 toeschouwers.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.