Egan Bernal rijdt maandag na-Tourcriterium in Aalst

Photo News
De Colombiaan Egan Bernal, die vanavond zonder ongelukken de Ronde van Frankrijk zal winnen, zal maandag het na-Tourcriterium in Aalst rijden.

“Wij hebben lang moeten onderhandelen, maar het is ons nu toch gelukt”, zegt organisator Johnny Van den Borre. “Egan Bernal komt naar Aalst. We zijn er nogmaals in geslaagd de gele trui te strikken. Maar gemakkelijk was het zeker niet. Voorts hebben wij ook een contract met zijn Ineos-ploegmaat Jonathan Castroviejo.” 

Eerder bevestigde de organisatoren al de komst van onder meer Thomas De Gendt, Belgisch kampioen Tim Merlier en youngster Remco Evenepoel. Met Oliver Naesen, Aimé De Gendt, Jasper De Buyst, Laurens De Plus, Jens Debusschere, Frederik Backaert, Xandro Meurisse, Kevin Van Melsen en Iljo Keisse zakken nog heel wat andere Belgen naar de Oost-Vlaamse carnavalsstad af. Het na-Tourcriterium van Aalst is nog steeds gratis en lokt ieder jaar zowat 50.000 toeschouwers.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Luc Lepoudre

    Weet hij waar Olst ligt?

  • Jeff Schelfhout

    Schelfhout Jeff Elk jaar spelen zij het klaar om voor de wielerfans een prachtig deelnemersveld samen te stellen ,bovendien is dit evenement gratis. Nogmaals proficiat aan de organisatoren en veel succes.