Een immense vreugdekreet en tranen van geluk: hoe Sarah De Bie de triomf van Wout van Aert in de Strade Bianche beleefde

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Een immense vreugdekreet op de Piazza del Campo in Siena. Gevolgd door tranen van geluk. Sarah De Bie stond gisteren op de eerste rij toen haar man Wout van Aert de Strade Bianche op zijn palmares schreef - ‘t was een ware triomf. “Is Sarah hier?”, vroeg een uitgeputte Van Aert net na zijn overwinning. Zeker wel. Aan de hand van unieke beelden neemt Sarah De Bie - in verwachting van hun eerste kindje - u mee doorheen háár Strade Bianche, van start tot finish. Het werd een dag om nooit meer te vergeten. “Zou het toeval zijn dat de baby net begint te stampen?” 

Lees ook:

“Is Sarah hier?”: geweldige beelden tonen hoe compleet uitgetelde Van Aert z’n triomf viert

Wout van Aert: “Dit is bijzonder, ik wil geen enkele kans verspelen”

Onze chef wielrennen ziet hoe Van Aert alle twijfels uit zijn hoofd heeft gezet: “Die crash is maar een verre, onaangename herinnering meer” (+)

Wout van Aert won de Strade Bianche. Vrouw Sarah De Bie kon haar tranen van geluk niet bedwingen.
PN/HLN Wout van Aert won de Strade Bianche. Vrouw Sarah De Bie kon haar tranen van geluk niet bedwingen.36 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Patrick Willems

  Proficiat, prachtig Wout...blij voor jou met zo een mooie overwinning de beste heeft gewonnen. heb de beelden al 10 tallen keren opnieuw bekeken ,

 • Pascal Aernoudt

  Repect man en vrouw en baby maar ook evenepoel wat een luxe hebben we, trots op jullie

 • Eddy Baert

  Prachtig koppel en sterk koppel

 • Jean-Claude Defour

  Proficiat wout

 • fred degret

  dju gemist gisteren , dit is nergens terug te bekijken vrees ik