Een blik achter de schermen van Jumbo-Visma: zo beleefde Wout van Aert de Tour

Bij Telefacts kreeg je een blik achter de schermen van Team Jumbo-Visma in de Tour de France te zien. Het was de eerste Ronde van Frankrijk voor onze landgenoot Wout van Aert en het werd voor hem een echte rollercoaster. Met ereplaatsen, een witte trui en ritwinst in Albi leek het een sprookje. Maar dat sprookje kreeg al snel een andere wending wanneer van Aert ten val komt tijdens de tijdrit in Pau. Hij wordt afgevoerd en moet een kruis maken door de rest van zijn seizoen. Ondertussen dendert Jumbo-Visma verder en haalt Steven Kruiswijk het podium in Parijs dankzij zijn formidabele luitenant Laurens De Plus. 

Telefacts
Telefacts4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ludo Wouters

  Hebben sommige echt geen benul waaraan Wout is ontsnapt! Uiteraard zijn overlijdens vele malen erger, maar geloof me vrij dat de nabestaanden dit niet telkens willen horen in media ed. Soms kan het helpen zich in andere personen in te leven. Met alle respect, aub.

 • Sander van Schoonhoven

  Waar blijft de docu over Jolien Verschueren? Die heeft de dood echt in de ogen gekeken en gewonnen. Als je het over herstel hebt...

 • Katty Yde

  Mag stoppen ze over Van Aert, wat Bjorg overkomen is, is miljoenen keer erger, sorry

 • Harold Anckaert

  Met alle respect , maar dit vind ik overdreven. Hoeveel renners vallen er niet EN zijn ook maanden out??? Naar mijn gevoel is men zeer bang dat Wout niet meer terug komt op topniveau en ik vind dit zeer jammer, maar men mag toch meer respect tonen voor al die renners die dergelijke ongevallen gehad hebben en waar de MEDIA niet eens belang aan gehecht heeft!!! Sorry voor Wout maar ik vind het erover!!