Eddy Merckx verliest jongere broer

photo_news
Michel Merckx, de jongere broer van wielerlegende Eddy Merckx (72), is dit weekend overleden op vakantie in Portugal. Dat meldt La Libre Belgique. Hij werd 68.

Michel zag samen met tweelingzus Micheline het levenslicht toen Eddy vier was. Van bij de geboorte waren de drie erg gehecht aan mekaar. Broer en zus waren steevast van de partij toen Eddy ging koersen en ook Michel bleek stevig gebeten door de wielermicrobe. Zo maakte hij samen met Eddy jaren deel uit van het kader van organisaties als de Rondes van Qatar en Oman. Wat de doodsoorzaak is, is voorlopig niet geweten.

photo_news6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jeannine Stroobants

  Innige deelneming aan de familie Merckx en vooral aan Micheline die haar tweelingsbroer enorm gaat missen. Hij was een schitterend mens die altijd lachte! Sterkte aan zijn broer en zus.

 • Johan Plas

  Innige deelneming aan gans de familie. Hij was onze vroegere apotheker een man uit de duizend die je alles mocht vragen. R.I.P Michel

 • Guy Duvivier

  Innige deelneming aan familie, Michel was mijn vroegere buurman en een goede vriend.

 • roisine

  eddy, ik ken je broer niet maar ik geef je van mij veel steun, want een broer is een stuk van jezelf dat je verliest. het ga je goed eddy, R.I.P.

 • ivan coigné

  R.I.P.