Dit wordt het nieuwe speeltje van Sep Vanmarcke...

Bianchi blaast dit jaar 130 kaarsjes uit en dan mag er al eens met een speciaal tuig uitgepakt worden.
Twitter Team LottoNL Bianchi blaast dit jaar 130 kaarsjes uit en dan mag er al eens met een speciaal tuig uitgepakt worden.
Het Nederlandse WorldTour-team Lotto NL-Jumbo - de opvolger van Belkin Pro Cycling - heeft vandaag fraai fotomateriaal vrijgegeven van de fietsen waarop volgend jaar gevlamd en gebeukt mag worden. Maak kennis met de indrukwekkende en tot de verbeelding sprekende Bianchi Oltre XR2 in de prachtige kleur celeste of hemelsblauw. Wij zijn nu al jaloers op onze landgenoot Sep Vanmarcke. Wordt dit de klasbak waarop de West-Vlaming straks Parijs-Roubaix wint?

In tegenstelling tot de voorbije jaren is er de kleur van de sponsor niet opvallend aanwezig. De fiets is afgemonteerd met Shimano Dura-Ace Di2, Vittoria, San Marco, Pioneer en FSA. In de kleur van de banden valt wel het geel van de sponsors Lotto en Jumbo te bespeuren. De Italiaanse fietsenfabrikant Bianchi viert dit jaar zijn 130-jarige bestaan. Op de fiets staat een speciaal logo in het teken van deze bijzonder verjaardag.

Naast Sep Vanmarcke telt de Nederlandse wielerformatie nog twee landgenoten: trouwe luitenant Maarten Wynants en de snelle nieuwkomer Tom Van Asbroeck.

PHOTO_NEWS