Exclusief voor abonnees

De rivalen van Evenepoel in het rondewerk: “Ik ken die jongens, maar ik moet van eigen sterkte uitgaan”

Wie worden uit Evenepoels eigen generatie de grootste concurrenten in het rondewerk?
Photo News Wie worden uit Evenepoels eigen generatie de grootste concurrenten in het rondewerk?
“Deze jongen is een machine. Hij wordt de koning van het volgende decennium.” De Spaanse sportkrant Marca gelooft dat Remco Evenepoel het wielrennen de volgende jaren zal domineren. Maar wie moet straks binnen Evenepoels generatie - lees renners tussen de 20 en 23 jaar - zijn grootste uitdager worden in de grote wielerronden? Voor u lichten we 12 (toekomstige) namen door. 

Je hebt 3% van dit artikel gelezen
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Tessa Vandermout

    Hij is een machine die eens met zijn voeten terug op de grond moet. Je mag ambitieus zijn maar zijn uitspraken in het laatste interview... dat is te hoog van de toren blazen. Speel gewoon de underdog en als het zover is, dan zal de concurrentie wel zien dat ze tekort komen.

  • Mario Tersago

    Ik denk naar rechtstreekse concurrenten toe, dat Pogacar de gevaarlijkste klant is voor Remco. Bernal heet een goede ploeg en is bergop één van de besten. Pogacar kan solo wel wat baas, heeft kracht en kan klimmen en lijkt daarom meer op Evenepoel qua type.