Exclusief voor abonnees

Column Michel Wuyts: "Van Aert- Lotto, het zou een ideaal huwelijk zijn"

Photo News
De Giro zuigt aandacht naar Jeruzalem. Opgelet voor wat elders achter schermen beweegt. De grote transfers komen in een beslissende fase. Geruchten omhelzen nu al de waarheid. Neem nu Wout van Aert. 

De voorjaarsrevelatie ligt nog tot eind 2019 onder contract bij Sniper Cycling, het team van Nick Nuyens. Met Veranda's Willems en Crelan als hoofdsponsors. Niets aan de hand, op het eerste gezicht. Tenzij het besef dat Van Aert na zijn formidabele lente een stap hogerop moet zetten. Daar zijn naast supporters ook ploegmanagers en zelfs sponsoren van overtuigd. 'Bij Wout gaat het verdomd hard vooruit', klonk het uit de mond van belangenbehartiger Jef Van den Bosch. 

HLN

Je hebt 23% van dit artikel gelezen
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • jes jespers

  Mijn gedacht, Natuurlijk Lotto, staat al lang vast, van toen hij op training in Spanje ene T De Gendt is tegen gekomen, grote motoren onder elkaar, klikte direct, toch niet normaal dat ge uw topper alleen op stage stuurt.

 • wim rooyakkers

  Als van Aerd slim is gaat hij naar een buitenlandse ploeg .

 • Henny Wensveen

  Welke ploeg was ook alweer DE winnaar van dit afgelopen klassieker seizoen ? Toch niet Lotto zeker. Voor een klasbak met ambities in de grote voorjaarswedstrijden is er toch maar ene ploeg om het vak te leren en gelijk uitgespeeld te worden als kopman wanneer de kans zich voordoet.

 • willy van dijck

  Jij slaagt de nagel op de kop Johan, Wuyts kent maar een ploeg Lotto. En dat is al jaren zo geweest.

 • Johan Van Noppen

  Wordt Wuyts door lotto betaald of wat kent maar 1 ploeg zowel bij zijn commentaar als in column