Campenaerts roept op: “Graag een nieuwe sponsor voor Lotto-Soudal zodat ik kan blijven”

Photo News
Lotto-Soudal liet deze middag in een persbericht en in een tweet weten dat het wil blijven onderhandelen met Victor Campenaerts (27). Dat klopt. Half. Budgettair is er geen plaats voor de renner. Tenzij er een nieuwe sponsor wordt gevonden.

Victor Campenaerts hoopt dat die sponsor wordt gevonden. Toen hij zaterdag te horen kreeg dat hij niet bij Lotto-Soudal kan blijven, was dat een klap in zijn gezicht. “Ik viel bijna van mijn stoel”, zegt hij. Vandaag is Campenaerts boos, maar hij heeft zich altijd prima gevoeld bij de ploeg en zou het liefst van al hebben dat de brokken gelijmd worden. “Er is me gezegd dat ik kan uitkijken naar een ander team, maar ook dat de ploeg me eigenlijk wil houden. Alleen is daarvoor een bijkomende geldschieter nodig. Dus bij deze een warme oproep: graag een nieuwe sponsor voor Lotto-Soudal! En liefst snel, want ik ga niet blijven wachten.”

Het budget dat de voorbije jaren naar Campenaerts ging, wil de ploeg gebruiken om Philippe Gilbert binnen te halen. Na het bijzonder zwakke Vlaamse voorjaar is het versterken van de klassieke kern de prioriteit.
48 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • patrick isenborghs

  Freddy van Puymbrouck vergelijk toch niet merckx en campenaert man , merckx had destijds het hele sezioen al formidabel gepresteerd met overwinnigen in klassiekers en de tour terwijl victor zich rustig 6 maand heeft kunnen voorbereiden op de aanval . Alle respect voor de prestatie van Victor maar zoals ik nog al gezegt heb zijn er min 5 als het er geen 10 zijn die record van Victor aan flarden rijden als ze de voorbereiding krijgen van de ploeg die Victor kreeg

 • Guy Bekaert

  Lotto mag Campenaerts dankbaar zijn hij is de enige die al wat reclame heeft gemaakt voor hen .!

 • Ludo Vandenborne

  Die ene dag beteken je alles en een dag later laten ze je vallen dit geld ook voor Gilbert zoveel monumenten Gewonnen de heren van lotto en Deceuninck moesten zich schamen Een uurrecord verbeteren vergt voorbereiding begin er maar eens aan een monument winnen zoals Luik Bastenaken Luik begin er maar eens aan zij die denken dat het poepsimpel is kennen niks van wielrennen. Zo twee kaliebers twee vakmannen laat je zomaar niet vertrekken. Ik hoop dat ze volgend jaar alles aan flarden rijden.

 • wim kempeneers

  Lotto stelt al jaren niks meer voor in het klassieke voorjaar . Dat zal niet alleen aan de renners liggen vrees ik . Misschien eens investeren in een professionelere ploegleiding ?

 • Marcus Camps

  Hij kan naar Deceuninck, toch ? Die hebben een heel groot budget vrij nu zonder Gilbert. Lampaert, Campenaerts en Evenepoel die samen aan het peloton gaan trekken, het gaat kraken.