Exclusief voor abonnees

Campenaerts: “Als Verbrugghe in Tokio geen twee mannen op het podium heeft, heeft hij een slechte selectie gemaakt”

Victor Campenaerts.
BELGA Victor Campenaerts.
Zeggen dat Victor Campenaerts “op trainingstempo” zijn ticket voor de Spelen van Tokio veilig had kunnen stellen. Een achtste plaats op het WK in Yorkshire in september vorig jaar volstond. Campenaerts wou winnen, nam risico, viel en eindigde elfde. Waardoor hij vandaag in Parijs-Nice, in de tijdrit van Saint-Amand-Montrond, toch weer moet knokken om erbij te zijn in Tokio.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • felix strackx

  We moeten geen 2 podiumkandidaten voor de tijdrit sturen. We moeten iemand de tijdrit laten rijden die van nut kan zijn op de wegrit. Dus: Laurens De Plus.

 • Johan Maddens

  Niet moeilijk om keuze te maken , Van Aert is overal goed waar hij aan deelneemt .

 • Roger Deprez

  Als we gewoon naar het verleden kijken dan heeft Vic nog Remco ooit gewonnen van Wout als hij aan de start kwam. Om het fair te laten verlopen zou men een test moeten doen op een bepaalde datum en de twee beste gaan naar Tokio, maar dan kan men niet meer manipuleren natuurlijk en iedereen weet als er mensen over beslissen is een voorkeur behandeling op persoonlijk vlak.

 • willem merken

  Succes gewenst aan de hele ploeg en de begeleiders. Wie er ook mag gaan het zal van de conditie van het moment afhangen.