Exclusief voor abonnees

Bitterheid bij jeugdtrainer van Remco Evenepoel: “Ik heb zoveel info. Ik begrijp niet dat Lefevere nog niet gebeld heeft”

Fred Vandervennet en Remco Eevenpoel
RV Fred Vandervennet en Remco Eevenpoel
Remco Evenepoel rijdt vandaag zijn eerste profkoers in België. Fred Vandervennet (66), de man die hem zijn hele jeugd trainde, zoekt straks een rustig plekje langs het parcours in ­Nokere met zijn kleinzoon. Hij zal juichen als zijn ex-poulain passeert, maar er is ook bitterheid, want er is nog nauwelijks contact. En dat Patrick Lefevere hem nog niet gebeld heeft, ­begrijpt hij helemaal niet. 

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Roger Deprez

  Respect dat is iets van vroeger Fred en dat heeft nu geen meerwaarde meer en dus te verwaarlozen.

 • Rudolf Jacobs

  schrikt u daarvan mijnheer ik niet hoor,in belgie ,zo werkt het in dit land ieder voor zich en god ,de vreemdeling.

 • eric maier

  Lefevere werkt met zijn eigen personeel, dat gaat nu eenmaal zo in elk profteam dat zich serieus neemt. Bovendien hoe spijtig ook, is ee nwielrenner een passant van het moment. van de moment hij stopt of elders gaat, is het over. Vaak zijn de contacten dan verder wat sporadish tot een occasioneel gesprek hier of daar. Graag of niet, aanvaarden en niks anders.

 • Guus Bierings

  Een trainer of begeleider is slechts een passant. In dit geval moet deze meneer blij zijn dat ie zo'n talent van dichtbij heeft meegemaakt. Remco Evenepoel is goed in staat om zijn eigen keuzes te maken.

 • rik cappelle

  Die heeft ook nog een groot gedacht van zijn eigen. Als hij zichzelf boven de academische en wetenschappelijke Bakala Academy wil verheffen dan getuigd dit van pretentie die er langs alle kanten afloopt. Lefevere zal van hem wakker liggen.