Armstrong deelt bloederige foto na fietsongeluk, in het ziekenhuis wacht hem grote verrassing

rv
Lance Armstrong heeft aan een fietstochtje een stevig bebloed aangezicht overgehouden. De 46-jarige Amerikaan deed het verhaal van zijn tuimelperte op Instagram. 

"Soms ben je de hamer, soms de nagel", opent Armstrong, die tegen de grond ging op de zogenaamde 'Tom Blake dirt trail' in het Amerikaanse Aspen. "Het was een stevige klap, dus trok ik naar het ziekenhuis om mijn hoofd te laten nakijken. Vroeger zou ik dat niet gewild hebben, maar nu wel."

En zijn bezoekje aan het ziekenhuis leverde Armstrong ook een grote verrassing op. De arts die Armstrong onderzocht, ene Charlie Abramson, was geen onbekende voor 'The Boss'. Enkele weken geleden vroeg Armstrong aan uitgerekend Abramson om een foto van hem en onder anderen George Hincapie te maken. "Ik benoemde de maker van de foto toen als 'één of andere kerel op de top van de Buttermilk-berg. Wel, die kerel was dus de dokter die me vandaag onderzocht heeft."

Het gehavende gezicht van Armstrong:

De foto die Abramson van Armstrong en co maakte:
23 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Pascal De Groote

  @Peter Destoop Nevenwerkingen? Ullrich ook terug veel in de krant...

 • peter destoop

  @ Marcel Bontinck, en hoe zou dat komen denk je. Geloof je nu echt dat hij het is afgeleerd ??

 • Karel Van Grootte

  Man die de wielersport 20 jaar terug heeft gebracht. Schande voor iedereen.

 • kai van nieuwenhove

  Of wel zijn zeges terug geven ofwel Merckx ook schrappen!

 • eric maier

  men hamert altijd op de doping maar de rest deed exact hetzelfde. als iedereen en ook hij zuiver reed, won hij nog 5-6 keer de Tour. wat is dan het verschil ? Zijn probleem is dat hij anderen in zijn team bijna dwong mee te doen of ze gingen eruit, en dat is gewoonweg crimineel. Dat is het verschil met de andere gebruikers uit zijn tijd.