Exclusief voor abonnees

Albert heeft raad voor Mettepenningen: «Práát met je jongens. Het zal je maar overkomen dat ze zich op het BK laten vloeren»


Niels Albert
Belga Niels Albert

«’Ze koersen tégen elkaar’. Hoezeer Jurgen Mettepenningen zijn jongens ook in bescherming nam en Christoph Roodhooft aanduidde als grote aanstoker van de hele heisa in Diegem: je kon niet aan de vaststelling voorbij. Eén opmerking daarbij toch: op het moment dat Van der Poel wegrijdt, zit Sweeck Iserbyt niet in de weg. Eli maakt zélf een fout, waardoor een kloofje ontstaat. Iserbyt bleef dan op kop van de achtervolgende groep sleuren. Als je van jezelf beweert dat je je sterk voelt en altijd mee had kunnen zijn met Van der Poel, moet je er maar zorgen dat je dat gat binnen de kortste keren dichtfietst. En dat is helaas niet gebeurd.»

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Pieter geens

  Ene rotte vis in de ploeg ! Ja Iserbyt jij bent het ! Kaˆtoch ni da die alles mag zeggen en doen ! Nee er wint gene van die ploeg !

 • Julien De Kerpel

  Jaja mettepenningen heeft het verstand in pacht , moest hij maar 10 % verstand van koers hebben , hetgeen een oud renner wel heeft , dan was hij een top manager , maar nu een dikke zero !

 • Gerd Bonte

  Het BK... nog nooit zag ik er zo tegen op... een zeepkistenrace is interessanter, daar zit normaal gesproken nog een onontdekt talent in. Nu rijdt men voor de Belgische titel en niemand is hem waard van deze zwakke generatie. Nu de Belgische titel winnen is bewijzen dat je in 2020 de beste was van de slechtste generatie ooit...

 • staf bal

  ieder jaar is er daar iets eerst met klaas en nu met iserbyt

 • Pat Debal

  Ben het volledig eens met Albert als Iserbyt zich zo sterk voelde waaromheen hij dat gat niet toe en zou in Sweeks zijn plaats moeten zijn rij ok mijn eigen wedstrijd