Exclusief voor abonnees

Alaphilippe ziet Van Aert als favoriet voor Sanremo en is kritisch na crash Jakobsen: “Er moet een mentaliteitswijziging komen”

Photo News
Julian Alaphilippe (28) zal niet zichzelf opvolgen als winnaar van Milaan-Sanremo. Dat zeggen niet wij, dat zegt de Franse renner zelf. “Ik heb niet de vorm, niet de mentale ingesteldheid van vorig jaar.” Zijn hoop gaat morgen naar zijn ploegmaat Sam Bennett. Maar zijn vrees is voor Wout van Aert.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Wilfried Suys

    Er moet bij de jonge renners een duidelijke mentaliteitswijziging komen, daar heeft Alaphilippe groot gelijk in. Ik heb de indruk dat de vroegere jonge renners veel stuurvaardiger waren. Ik geef voor 1 keer Roger De Vlaminck gelijk dat alle wegrenners in de winter crossen moeten rijden om stuurvaardiger te worden. Maar de belangen zijn zo groot en de sponsorswillen hun reklame zien dat dit nog zal gebeuren. Goeie beslissing van Patrick Lefevere. Suys Wilfried