Exclusief voor abonnees

Aftellen naar de Omloop: hoe goed zijn de Belgen met ambities voor het voorjaar?

Teuns, Gilbert en Van Avermaet.
Photo News Teuns, Gilbert en Van Avermaet.
Greg Van Avermaet en - jawel - Dylan Teuns willen er al staan vanaf de Omloop. Philippe Gilbert geeft zichzelf drie weken langer de tijd. Op 21 maart wil hij Milaan-Sanremo winnen. De voorbereiding van de drie Belgen begon deze week in de Ronde van Valencia, waar de zon scheen. En waar het voor de drie Belgen net iets te hard ging.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • wim rooyakkers

  Kan er nog 200 die Milaan San Remo willen winnen.

 • eric maier

  Filip Desmedt, het is net andersom. Bij Quickstep kreeg hij steun maar dat was vooral in de Helleklassieker. P-R. Eens het najaar gedaan was Gilbert de pan die in dienst moest. Bij Lotto zal men hem gelijk op welke koers ook 100% kopmanschap geven als hij denkt kans te maken op winst. Tot nu toe is Van Avermaet het beste op dreef en geef ik hem kansen maar wel als outsider naast Gilbert in De Omloop. Teuns eigenlijk niet, het is niet zijn terrein.

 • Johan Maddens

  We zitten goed met Wout en Remco .

 • Flor Peeters

  Voor de aanvang van het seizoen zijn ze allemaal winnaars maar de geschiedenis zegt dat ze vaak naast het net vissen.

 • Filip Desmedt

  Het zal moeilijk worden voor Gilbert , bij Lotto heeft hij niet de steun zoals bij Quickstep .. Voor Greg , ben benieuwd , maar de explosiviteit is weg bij Greg , zeker top 10 en top 5 maar winnen ... Hopelijk krijgen we mooie duels te zien , ik hoop op de sterke Sagan tegen een Mathieu VDP , en een Remco daar nog bij ... Ik kijk zeker al uit naar Parijs - Roubaix ....