Exclusief voor abonnees

“Zomertijd, Mathieutijd”: columnist Michel Wuyts sluit niet uit dat we na Gent-Wevelgem in nieuwe wielerrealiteit belanden

Photo News

Het is best mogelijk dat we morgenavond in een nieuwe wielerrealiteit zijn beland. Aan het eind van Gent-Wevelgem kan de absolute top van het profpeloton een eminent lid rijker zijn. Mathieu van der Poel start namelijk in zijn eerste klassieker en dat kan niet zonder gevolgen blijven. Zoals ik dat al een paar keer in uitzendingen zei, is het niet uitgesloten dat het fenomeen uit Kapellen zelfs meedoet voor de hoogste prijzen. 

Je hebt 17% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • jacques weterings

  Michel Wuyts mag ook eens gelijk hebben toch ?

 • Peeters Freddy

  Er mogen jonge en ambitieuze renners bijkomen. Geef Van Evenepoel nog enkele groei jaren en het zal er stuiven.

 • Jan Van Rompaey

  Er staat ons een mooie tijd te wachten. Laat Benoot maar sudderen.

 • Gino Denil

  Met zijn tweetjes weg en een sprint tussen Mathieu en Wout. Dat zou mooi zijn. En de nieuwe wielerrealiteit compleet maken. Misschien kunnen de andere wegrenners zich dan omscholen tot veldrijders.

 • jan Bruyndonckx Jan

  Dat fenomeen uit kapellen gaat meedoen voor de hoofdprijzen ... en dat fenomeen uit de kempen is daar al mee bezig hoor Michel. Getuige zijn ereplaatsen in de klassiekers zoals Milaan San Remo ;)