‘Waar een wil is...’, hier zit je vanavond op de eerste rij voor de exclusieve videodocu rond Wout van Aert

Van Aert won de Strade Bianche met overmacht.
Photo News Van Aert won de Strade Bianche met overmacht.
Wout van Aert is helemaal terug. Na z'n zware valpartij tijdens de tijdrit van de Ronde van Frankrijk vorig jaar, werkte hij keihard aan z'n comeback. Met fenomenale zeges in de Strade Bianche én in Milaan-Sanremo tot gevolg. HLN en VTM Nieuws volgen Van Aert en zijn ploeg dit seizoen tijdens de grote klassiekers en de Ronde van Frankrijk. Een unieke inkijk achter de schermen. Deel een vanavond vanaf 19u30!
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het waren vreselijke beelden op die 19de juli 2019 in Pau, toen Wout van Aert op enkele honderden meters van de streep bleef steken achter dat nadarhek. De drievoudige wereldkampioen veldrijden knokte zich in enkele maanden tijd terug naar de top van het internationale wielrennen. Want zeges in de Strade Bianche én een week nadien ook nog in Milaan-Sanremo: ‘t is lang niet iedere wielrenner gegeven.

HLN en VTM Nieuws zullen Van Aert de komende maanden volgen tijdens het gebalde wielerseizoen 2020. We zitten in zijn spoor bij de grote klassiekers en de Ronde van Frankrijk. We finishen het seizoen met twee exclusieve videodocumentaires, vol spanning en heroïek. De eerste aflevering van ‘Wout, waar een wil is’, is woensdag vanaf 19u30 gratis te bekijken voor alle abonnees van Het Laatste Nieuws, op HLN.be en in de HLN-app. 

Wout van Aert.
BELGA Wout van Aert.16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jonas De Nul

  Wout is gewoon een toptalent

 • Paul Van Parys

  Proficiat doe zo voort Wout!

 • joseph wuyts

  Hij is niet meer te stoppen we vonden wout in het veldrijden ook al een top kerel

 • Heinz Rumes

  Goed jong laat aan heel de wereld zien dat de Vlamingen noch niet dood zijn, een welgemeende proficiat vanuit Spanje.

 • Bruno Schevernels

  Mijn held, vanaf dag 1 gevolgd en voor gesupporterd me hart en ziel. Proficiat wout en het hele team.xxx