Exclusief voor abonnees

“Je kan bewondering hebben voor het atletische vermogen van oplichter Armstrong, maar voor de klootzak Lance is elke vorm van adoratie verwerpelijk”

Armstrong.
Photo News Armstrong.
Hugo Camps heeft het in zijn dagelijkse column over de documentaire van Lance Armstrong, of hoe de Amerikaan de publiciteit blijft opzoeken. Verwerpelijk, vindt onze columnist. “Armstrong put zijn dopingverleden zelf uit als bron van ­inkomsten en leeft van onthulling naar onthulling. Er zit geen greintje noblesse in, het is ­ordinair poenpakken. Weg ermee.” 

Je hebt 20% van dit artikel gelezen
9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ben Burgers

  Camps is precies geen fan van Armstrong. Hugo, je moet ook eens even de andere bril van de riooljoernalistiek opzetten en wit en zwart proberen te mengen want Armstrong gaf en geeft de wielersporter alles waar men om vroeg, brood en spelen en sensatie en spanning en leugens. Dank je wel Lance.

 • Niels Paelinck

  Een groot crimineel, maar wel de beste in zijn tijd!

 • Eric Maes

  Vince, sinds wanneer loop jij op deze wereld rond? Beste alller tijden... Jada.

 • Eddy Baert

  Was een van de beste uit zijn tijd,is achteraf laffelijk behandeld.

 • Wouter Van de Walle

  Helemaal niet Vince, zijn hele ploeg was een geprepareerde dopingmachine die het hand boven het hoofd kreeg van de UCI en die wegkwamen met alles wat ze deden.. Daarbovenop ook nog eens bedreigingen en chantage naar andere renners en ploegen toe.. Hij is een schande voor de sport