Exclusief voor abonnees

“Ik stel je gezinsliefde zeer op prijs, Sep. Maar mag het qua koers niet een beetje meer zijn?”

Sep Vanmarcke.
Getty Images Sep Vanmarcke.
Sep Vanmarcke ontdekte een nieuwe hobby in lockdown. De 31-jarige renner van EF Education First komt tot rust in zijn moestuin. Onze columnist Michel Wuyts wordt er plaatsvervangend vrolijk van, maar hoopt toch vooral dat Vanmarcke oogst op de fiets. “Mag het qua koers niet een beetje meer? Negen overwinningen in elf jaar tijd, ze volstaan echt niet.” 

Je hebt 13% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • wim rooyakkers

  Een topsporter moet ook af en toe eens de rem er af gooien ,en voor de een is dat zijn moestuin ,en voor de ander is dat weer wat anders,als u van s, morgens vroeg tot s, avonds laat bij uw werkgever bezig bent,wil je in het weekend ook wel eens wat anders.

 • ringo van der pulst

  Hij is niet slecht maar ik had meer verwacht van sep.Hij kon ook beter;Ik denk dat hij vooral niet in de juiste ploegen gereden heeft.

 • jan jannsens

  Inderdaad.. Moestuin? Je bent prof en zou daar dan volledig voor moeten leven gedurende 10-15 jaar Of wil Sep liever gaan werken en s avonds na 19u gaan trainen of s morgens voor het werk gaan zwemmen zoals vele andere sporters in België? Ben blij dat je deze unieke kans krijgt en ga er dan ook de volle 100% (of meer ) voor..

 • Dirk Brouns

  Hoezo Wuyts? Hoeveel heb jij er bij elkaar gereden ? Eens gekeken naar voetbal Wuyts ? Daar worden 3de range voetballers beter betaald dan iemand die in de top meerijdt. Ja en alle renners die in de tour rijden zijn gewoon top. Er kan maar een de beste zijn

 • Eddy Van De Velde

  Het is inderdaad een simpatieke maar niet de snuggertse renner. Met zijn talent moest hij al veel meer gewonnen hebben.