"Ik ga je mijn waarheid vertellen": ESPN lost trailer nieuwe documentaire over Lance Armstrong

Lance Armstrong in 2004.
AFP Lance Armstrong in 2004.
ESPN heeft vandaag de trailer van een nieuwe documentaire over Lance Armstrong (48) vrijgegeven. "Ik ga niet liegen. Ik ga je mijn waarheid vertellen", zegt de ex-renner, die begin 2013 zijn zeven Tourzeges moest afstaan nadat hij bekend had jarenlang doping te hebben gebruikt.

In 2013 gaf de Amerikaan in een interview met Oprah Winfrey toe dat hij tijdens het grootste deel van zijn carrière doping gebruikte. 'The Boss' werd vervolgens levenslang geschorst. ESPN zal in de nieuwe documentaire de op- en neergang van de Texaan schetsen. Naast Armstrong komen hierin ook ex-ploeggenoot George Hincapie en de voormalige topman van USA Cycling Derek Bouchard-Hall aan het woord.

Het eerste deel van de documentaire wordt op 24 mei uitgezonden, deel twee volgt een week later. Hieronder krijgt u met de trailer alvast een voorsmaakje. 
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Glenn Polfliet

  Ik was geen Armstrong fan pantani had mijn voorkeur dit waren de mooiste koersen uit lijn leven Armstrong heeft ze eerlijk gewonnen want iedereen deed het en met iedereen is het ook iedereen

 • daniel surinx

  als iedereen in hem zijn periode het nam en dan 7 keer de tour winnen,dan ben je de beste,bij zijn comeback was hij clean en dan nog derde worden achter sleck en contador,dan heb je klasse

 • rudy de clerck

  Komaan iedereen zat aan de dope , Lance is een waardige wielerkampioen

 • Eddy Boone

  De waarheid van organisator "Bruyneel" en co ??

 • jos meurrens

  Hij is gepakt en heeft bekend. ALLE anderen zijn niet gepakt. Ik wil ze geen eten geven die doping genomen hebben.