Exclusief voor abonnees

“Het is stom om te zeggen, maar het ging gewoon vanzelf”: bekijk de tweede aflevering van de exclusieve docu ‘Wout, waar een wil is’

VTM
Sprinten, tijdrijden, klimmen... Is er iets waar Wout van Aert (25) de voorbije weken niét in schitterde? In de Dauphiné en Tour kroonde hij zich tot de beste renner van het moment. Hier herbeleeft u het allemaal met exclusieve beelden uit onze docureeks ‘Wout, waar een wil is’.

Wout van Aert is momenteel de beste renner van het peloton. Na z’n triomfen in Italië denderde de trein van Van Aert verder in Frankrijk. Hij won een sprint bergop in de Dauphiné, verlengde tussendoor nog even z’n Belgische tijdrittitel en sprintte naar twee zeges in de eerste Tourweek. Bergop ranselde hij het peloton uiteen in dienst van z’n kopmannen. HLN en VTM Nieuws zitten dit seizoen in het spoor van Van Aert en zijn ploeg Jumbo-Visma. Met een unieke blik achter de schermen als resultaat: “Het is stom om te zeggen, maar het ging gewoon vanzelf.”

Bekijk hier de tweede aflevering van de docureeks ‘Wout, waar een wil is’. Deze docureeks is exclusief voor HLN-abonnees. Ben je dat al? Log dan hieronder in of koppel je abonnement. 
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Carina Holemans

  Wout is echt de top , doe zo verder .

 • Roger Deprez

  Sagan aan de pers, ik verwacht van Wout zijn verontschuldiging, de dader verwacht van het slachtoffer(Wout) zijn verontschuldiging, wat een arrogantie van iemand die over zijn hoogte punt heen is als renner en het moet hebben van onsportieve streken maar het is niet de eerste keer. Sagan heeft veel geluk dat Wout een goed opgevoede man is, bij vele andere renner was het na de aankomst dikke boel. De straf die Sagan kreeg is om te lachen want op die manier krijgt men het probleem NOOIT opgelost.

 • annie laureys

  het zou top zijn dat hij in Parijs de sprint wind , hopelijk help zijn team

 • Francine Verbeeck

  Topkerel!

 • Francis Nagels

  Het word tijd dat de kopman en helpers ook eens iets voor wout doen als hij de rit kan winnen ! Of is dit teveel gevraagd ? Zo een renner mag nooit knechten !