“Full gazz from the beginning”: vader Campenaerts geeft zoon nog een laatste zetje met opvallende song

BELGA
Nog twee dagen en dan valt Victor Campenaerts het werelduurrecord van Bradley Wiggins aan in Aguascalientes. De winnaar van de Kristallen Fiets moet in één uur meer dan 54,526 kilometer afleggen. Aan bemoedigende woorden van vader Gino zal het zeker niet liggen. 

“Full gazz!”, heet de song die papa Campenaerts inzong. De vader van de tijdrijder maakte met zijn muziekband voor de gelegenheid een lied om zijn zoon te inspireren. Het resultaat laat zich in plat Borgerhouts kennen. De song van de ‘Vocsnor Band’ - verwijzend naar de bijnaam van Campenaerts - begint met één van Victors quotes: “We just gonna go full gazz, from (in) the beginning full gazz!”

Voor de videoclip werden beelden uit Campenaerts voorbereiding in Mexico gebruikt. Op 16 april volgt het moment van de waarheid. Dan gaat de renner van Lotto Soudal om 18 uur Belgische tijd van start in Mexico. De werelduurrecordpoging van Campenaerts is live bij Sporza te volgen.

BELGA2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Ronny Popelier

    Is een heel mooi project , proberen dit record te verbeteren, maar denk dat dit zeer zwaar en moeilijk zal zijn. Wiggins heeft dit record heel scherp gezet , . Hopelijk lukt het wel maar alles zal wel mee moeten zitten en heel goede dag hebben , alvast heel veel succes.

  • jacques weterings

    Victor : als je het niet haalt is het maar zo. Je hebt er in ieder geval alles voor gedaan om de poging succesvol te maken en dat is klasse.