Photo by Bryno Fahy / Belga
Volledig scherm
PREMIUM
Photo by Bryno Fahy / Belga © BELGA

Wie het schoentje van Witsel past: wordt Tielemans, Dendoncker, Mangala of Sambi Lokonga de nieuwe ‘zes’?

RODE DUIVELSGeen Axel Witsel deze interlandperiode. Een ideaal moment voor Roberto Martínez om de concurrentie op zijn positie aan te scherpen. Wie kan hem vervangen? Wie is er klaar om de rol van ‘de perfecte zes’ op termijn over te nemen? Vier op een rij. En een vijfde in de wachtkamer.

13 reacties

 • jan marynissen

  12 maanden geleden
  Laat Tielemans thuis . Hij heeft nog niets bijgebracht aan de Nationale ploeg. Niet te vatten dat zo iemand tot kapitein wordt gebombardeerd. Zal nooit een topspeler zijn. Hij wordt op het middenveld voorbij gelopen . Het beste spel dat hij kan spelen is verstoppertje !
 • jos pauwels

  12 maanden geleden
  Waarom Wout Faes geen kans geven?Heeft de meeste wedstrijden gespeeld voor zijn team.
 • pierre de smet

  12 maanden geleden
  Denk dat er betere op de Belische velden rondlopen , alleen krijgen ze nooit de kans , vriendjespolitiek en de juiste makelaar . Liefst die waar Martinez zelf bij aangesloten is . HOOG tijd dat ze die ook vervangen , mag van mij zelf Ceulemans zijn hebben indertijd bij eendracht Aalst wel plezier aan hem beleefd net zoals Fazekas .
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Geen enkel momenteel die zelfs nog aan de enkels van Witsel geraakt ...! Alleen de coach zijn " vriendjes " voor de rest 👎
 • Christiaan GOETHALS

  1 jaar geleden
  Tielemans brengt niets bij? Vanaken werd vervangen door Tielemans en het begon te lopen, vergeten zeker. En Witsel is de beste op die plaats, rust en goeie passing plus overzicht. De enige die hem kan vervangen is Lokonga.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Kopecky moet in volle finale halt houden, maar ziet ploeggenote Reusser geweldige solo afronden nadat ze in slotkilometers verkeerd rijdt
  3

  Kopecky moet in volle finale halt houden, maar ziet ploeggeno­te Reusser geweldige solo afronden nadat ze in slotkilome­ters verkeerd rijdt

  Marlen Reusser moet niet onderdoen voor Van Aert of Laporte in Gent-Wevelgem. De Zwitserse hardrijdster volbracht een solo van maar liefst 41 kilometer. In de laatste vijf kilometer werd het nog even spannend voor Reusser. Ze nam een verkeerde afslag, maar had een comfortabele voorsprong op de concurrentie. Kopecky reed dan weer een wedstrijd in de achtergrond en moest in de finale halt houden door een val van haar ploeggenote.
 3. Waarom Wout van Aert en Lotte Kopecky tegenwoordig... bakpoeder eten
  PREMIUM
  4

  Waarom Wout van Aert en Lotte Kopecky tegenwoor­dig... bakpoeder eten

  Wout van Aert eet het, net als zijn succesvolle ploegmaats bij Jumbo-Visma. Lotte Kopecky was ook een proefkonijn, net als haar ploegmaats bij het al even indrukwekkende vrouwenteam van SD-Worx. Bakpoeder is het nieuwe goud - en niet alleen om je tanden te witten, de broccoli mooi groen te houden na het koken en een penetrante zweetgeur uit je kleren te wassen. “Je kan de turbo langer aanzetten zonder dat de motor ontploft.”