3x3 Lions op de Olympische Spelen.
Volledig scherm
3x3 Lions op de Olympische Spelen. © Photo News

“We maakten het in 2021 waar op het terrein”: 3x3 Lions reageren op vermeende fraude om aan Olympische Spelen te kunnen deelnemen

Olympische SpelenTeam Antwerp, dat de vier internationals van het 3x3 basketbal afleverde voor Tokio 2020, heeft gereageerd op de berichten dat er fictieve toernooien werden georganiseerd om te kunnen deelnemen aan de kwalificatiewedstrijden voor de Olympische Spelen, waar de Lions 3x3 verrassend vierde werden. Dat berichtte De Standaard eerder vandaag. “We hebben geen commentaar. Dat zou afbreuk doen aan het harde werk en de vele opofferingen die we maandenlang hebben geleverd.” Basketball Belgium is alvast een onderzoek gestart. 

97 reacties

 • Philippe De Naeyer

  2 maanden geleden
  Hadden ze hun plaats op de Olympische spelen? In mijn ogen wel ja als je 4de wordt. Maar het zegt veel over de mens als je op zulke wijze uw plaats afdwingt. Doen ze dit ook in hun beroepsleven? Als notaris kan dat tellen…
 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  Goed genoeg presteren om er te kunnen staan is nog iets anders dan op een correcte manier zorgen dat je gekwalificeerd wordt.
 • lieve rigo

  2 maanden geleden
  België ( lees Vlaanderen )op zijn best, " kop boven het maaiveld uitsteken gegarandeerd dat je hem kwijt bent"
 • Phil Duncan

  2 maanden geleden
  Zegt ook veel over de controle op dergelijke kwalificaties , bond controleert dus niet , Olympisch comité niet . En voor hetzelfde geld hebben ze wel gelijk. Een persoon die wat zegt en hier zijn we de eersten om eigen volk neer te sabelen .
 • Ruben VERHEYEN

  2 maanden geleden
  En dan te weten dat mr celis kandidaat notaris is bij een van de grootste notariskantoren van belgie...
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.