Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wales heeft het niet onder de markt met Litouwen maar stoot wel door op World Cup of Darts, ook Nederland, Schotland en Duitsland naar laatste acht

DartsDe avondsessie in de achtste finales van de World Cup of Darts zit erop. Geen verrassingen, al moest vooral Wales wel tot het uiterste gaan om een voortijdige uitschakeling tegen Litouwen te voorkomen. ‘t Was vooral Gerwyn Price en niet Jonny Clayton die z’n land aan een ticket voor de kwartfinales hielp. Voorts klopte Schotland Polen en ontdeed Nederland zich van Singapore (beiden 2-0), terwijl Duitsland het na een belle haalde van Japan (2-1). Morgen om 13u worden de kwartfinales op gang gegooid, ook die volgt u uiteraard LIVE op HLN.be en op VTM2!

1 reactie

 • Griet Cardon

  1 maand geleden
  Moet dag echt op televisie gegeven worden, er is al genoeg sport te zien.
 1. Mario Been, in 2011 met Genk overklast door Chelsea en Valencia, geeft Club goede raad na City-bolwassing: “De komende dagen gewoon plezier maken”
  Champions League

  Mario Been, in 2011 met Genk overklast door Chelsea en Valencia, geeft Club goede raad na Ci­ty-bolwassing: “De komende dagen gewoon plezier maken”

  De 1-5-bolwassing van Club tegen City hoeft mentaal niet lang na te zinderen. Dat vindt de Nederlandse voetbalanalist Mario Been, die zich destijds in 2011 als coach van Genk in de CL overklast zag op bezoek bij Chelsea en Valencia: “Wie het kwaliteitsverschil met City niet inziet, heeft een probleem. Als Club thuis met 1-5 zou verliezen van Cercle, dán moeten ze erover nadenken.”