BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Waarom ook Van der Poel en Pogacar zich winnaars voelen na de E3: “Laat ‘Vlaanderen’ maar komen”

Wat een koers, wat een strijd. De drie groten die het uitvechten in een rechtstreeks duel: heerlijk. Alleen Van Aert won, maar ook Van der Poel en Pogacar voelen zich winnaars na de clash in Harelbeke. Wat gaat dat geven in de ultieme confrontatie, volgende week zondag? “Laat Vlaanderen maar komen.”

4 reacties

 • Mieke Ponet

  2 maanden geleden
  Als Pagacar en VDP denken Wout te lossen in de RVV omdat de hellingen korter bij de meet liggen om boven door te zetten, dan zullen ze nog opkijken want Wout gaan naar zijn beste conditie toe en dat Wout geen aanval plaatste in de E3 is dat nodig als je de beste bent aan de meet. Wout leert van zijn fouten vroeger toen hij dacht het meeste werk moeten op te knappen.
 • Luc Steenmans

  2 maanden geleden
  Lucien toch...als die twee nog s een paar maal doortrekken is er van uw Woutje geen sprake meer...
 • Liliane Wuyts

  2 maanden geleden
  Inderdaad Lucien, helemaal correct. En wees maar zeker dat die mannen ook niet rijden voor een 2e of 3e plaats. Wout ook niet maar die zegt dat dan ook.
 • Lucien Mertens

  2 maanden geleden
  Ja?! Pogaçar weet nu zeker dat er minstens twee zo goed zijn als hijzelf, en Mathieu weet nu dat hij in een sprint kan geklopt worden, Wout wist dat al voordien. Wat een geëmmer trouwens om een paar meter die vlotjes weer dichtgereden werden. Meen me te herinneren dat Pogaçar verleden jaar in de tour barstte onder het gebeuk van Wout, het kan verkeren zeker. Een beetje positiviteit kan ook geen kwaad.