Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Waarom olympische atleten en Rode Duivels vol ongeduld wachten op vaccinatie: “Prestatieverlies tot 12 weken na besmetting”

SportEen voorkeursbehandeling willen ze niet. Maar wanneer de olympische atleten of de Rode Duivels aan de beurt zijn in het vaccinatiebeleid, weet niemand. En dat is slecht nieuws. “Het zou een ramp zijn mochten de atleten niet voor de Spelen ingeënt raken.”

19 reacties

 • Piet Schots

  6 dagen geleden
  Hoe dichter een atleet bij zijn topvorm staat, hoe vatbaarder ze zijn voor infecties. Kunt ge wel de vraag stellen wat topsport is.
 • DANNY WITTEVRONGEL

  2 weken geleden
  Beurt afwachten. Fairplay!
 • Dieter Devreeze

  2 weken geleden
  En waarom. Het is niet omdat ze "profs" zijn dat hun beroep geen hobby meer zou zijn. Wat brengen ze maatschappelijk bij? Ik bedoel dan of de zorg kan betaald worden, wegen onderhouden, ... Weinig tot niets.
 • Vanessa Vanloo

  2 weken geleden
  Bijna geen enkele rode duivel woont in België. Moeten zijn niet in het land waar ze wonen gevaccineerd worden? Lijkt mij toch logisch... Weer een paar vaccins voor de gewone mensen gespaard...
 • Gert Veer

  2 weken geleden
  Daar is het "tot" woordje weer: TOT 12 weken prestatieverlies betekent dus precies hetzelfde als WELLICHT geen prestatieverlies. Als er dan MOGELIJKS prestatieverlies zou zijn moet je maar zorgen dat je niet besmet raakt, dat heb je helemaal zelf in de hand! Ik kan TOT 1 miljoen per week verdienen door al die onzinuitspraken te weerleggen, maar WELLICHT verdien ik er geen rotte euro aan... ;-)
 1. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"

 2. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart