Anthony Valencia, Nilson Angulo, Willian Pacho en Angelo Preciado
Volledig scherm
PREMIUM
Anthony Valencia, Nilson Angulo, Willian Pacho en Angelo Preciado © Getty/PN/RSCA Media

Waarom Ecuador het nieuwe beloofde land voor onze Belgische topclubs is: “Ze zijn atletisch, wendbaar, snel en betaalbaar”

JUPILER PRO LEAGUERacing Genk, Anderlecht en Antwerp: onze topclubs doen tegenwoordig graag zaken in Ecuador. Waarom? “Er is ginder veel kwaliteit. En vooral, de transferprijzen vallen er mee.” Hofleverancier blijkt Independiente del Valle. “Een ploeg die gezien wordt als het Ajax van Zuid-Amerika”, klinkt het bij makelaar Thomas Troch.

8 reacties

 • Casto Giuseppe

  1 maand geleden
  Preciado heeft nog niet veel bewezen in Genk denk dat er betere rond lopen op de Belgische velden
 • eric debanne

  1 maand geleden
  Patrick weyers : heel juist verwoord ! Gewoon de waarheid tegenwoordig
 • Kelly Verlinden

  1 maand geleden
  Moderne mensenhandel, echt degoutant hoe ze over die spelers praten.
 • Raph Janssens

  1 maand geleden
  Er loopt talent genoeg hier maar wordt niet naar gekeken..
 • David Lievens

  1 maand geleden
  Juist, een makelaar die komt uitleggen dat zijn spelers top zijn… dat is een betrouwbare bron… Benieuwd hoe geweldig ze zijn, de spelers van het Zuidamerikaanse Ajax.
 1. “Blauwe plekken na te ruige seks”: kamp van Ryan Giggs ontkent dat ex-partner verwondingen opliep door ruzie in hotelkamer in Dubai
  Play
  Voetbal
  18

  “Blauwe plekken na te ruige seks”: kamp van Ryan Giggs ontkent dat ex-part­ner verwondin­gen opliep door ruzie in hotelkamer in Dubai

  Gisteren heeft het kamp van voormalig stervoetballer Ryan Giggs (48) voor het eerst gereageerd op de beschuldigingen van huiselijk geweld en controlerend gedrag. Zijn ex-partner Kate Greville (38) vertelde maandag tijdens het proces dat ze in een hotelkamer in Dubai ruzie kreeg met de Welshman en naakt op de gang werd gegooid. Daarbij liep ze verwondingen op. Dat specifieke incident heeft de advocaat van Giggs nu afgedaan als leugens. Te ruige seks zou volgens hem de oorzaak zijn geweest van Grevilles blauwe plekken.
 2. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
  Mijntelco

  Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

  Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.
 1. Michel-Ange Balikwisha neemt vliegende start bij leider Antwerp: “Mickey heeft het potentieel voor de Rode Duivels”
  PREMIUM
  Jupiler Pro League
  13

  Mi­chel-An­ge Balikwisha neemt vliegende start bij leider Antwerp: “Mickey heeft het potentieel voor de Rode Duivels”

  Met vier goals in zes officiële matchen is Michel-Ange Balikwisha (21) één van dé figuren van het seizoensbegin bij leider Antwerp. Als hij deze lijn doortrekt, lijkt de sky de limit voor de flankaanvaller. “De overstap naar een mooie club in een topcompetitie behoort tot zijn mogelijkheden”, zegt Stakke Van den Buijs, ex-scout van Standard.
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.