OHL-doelman Rafael Romo werd tijdens de match tegen Standard geraakt door een voetzoeker.
Volledig scherm
OHL-doelman Rafael Romo werd tijdens de match tegen Standard geraakt door een voetzoeker. © Photo News

Vuurwerk-incident met doelman Romo: Standard vindt dader en belooft zware straf

JPLStandard heeft officieel gereageerd op het incident met OHL-doelman Rafael Romo. Die werd afgelopen weekend geraakt door een voetzoeker en riskeert blijvende gehoorschade. De Rouches melden nu dat ze de dader gevonden hebben én dat ze hem zwaar zullen straffen.

12 reacties

 • Louis Heyens

  1 maand geleden
  hopelijk houdt hij er geen tinnitus (oorsuizen) aan over want dat kan zelfs invloed hebben op zijn carrière EN de meest voorkomende oorzaak is lawaai ...
 • Pieter Verhulst

  1 maand geleden
  Fijn dat ze dader hebben. Nu beelden bewaren en aan politie bezorgen. Dan kan doelman proces starten voor de mogelijk permanente schade. De dader mag dan zijn leven lang betalen en laat hem dan in een sensibilisering campagne opdraven.
 • Luciano van As

  1 maand geleden
  Als in de business Seats zit wordt van kop te teen gefouilleerd vooraleer je binnen mag komen. En daar worden nu juist geen vuurwerk en bommen gebruikt. Het is bij harde kern en vooral ook het bezoekersvak dat men eens wat grondiger moet gaan controleren !
 • Eddy Vermote

  1 maand geleden
  Wordt alleen maar erger en wekelijks verhaal in meerdere stadions. Wat doet de Pro League? Wordt er genoeg gefouilleerd aan de ingangen?
 • eduard janssens

  1 maand geleden
  Voorgoed uitsluiten op een voetbalveld !!
 1. PORTRET. Ralf Rangnick, de invloedrijkste Duitse voetbalgoeroe die ooit bijna bij de Duivels zat en nu als interimaris Man United uit het slop moet halen
  PREMIUM
  Premier League
  1

  PORTRET. Ralf Rangnick, de invloed­rijk­ste Duitse voetbalgoe­roe die ooit bijna bij de Duivels zat en nu als interima­ris Man United uit het slop moet halen

  Bij de KBVB lag zijn naam in 2016 in de balans met die van Roberto Martínez. Vandaag zitten vijf van zijn apostelen op de bank in de Champions League. Toptrainers Thomas Tuchel (Chelsea), Julian Nagelsmann (Bayern), Marco Rose (Dortmund) en co delen een inspirator. Een kijkdag op de school van Ralf Rangnick, de Duitse hogepriester die Red Bull Leipzig op de kaart zette en nu als interim bij Man United aan de slag kan. Met fragmenten uit een voetbalevangelie dat ook in Oostende wordt uitgedragen.