OHL-doelman Rafael Romo werd tijdens de match tegen Standard geraakt door een voetzoeker.
Volledig scherm
OHL-doelman Rafael Romo werd tijdens de match tegen Standard geraakt door een voetzoeker. © Photo News

Vuurwerk-incident met doelman Romo: Standard vindt dader en belooft zware straf

JPLStandard heeft officieel gereageerd op het incident met OHL-doelman Rafael Romo. Die werd afgelopen weekend geraakt door een voetzoeker en riskeert blijvende gehoorschade. De Rouches melden nu dat ze de dader gevonden hebben én dat ze hem zwaar zullen straffen.

12 reacties

 • Louis Heyens

  1 maand geleden
  hopelijk houdt hij er geen tinnitus (oorsuizen) aan over want dat kan zelfs invloed hebben op zijn carrière EN de meest voorkomende oorzaak is lawaai ...
 • Pieter Verhulst

  1 maand geleden
  Fijn dat ze dader hebben. Nu beelden bewaren en aan politie bezorgen. Dan kan doelman proces starten voor de mogelijk permanente schade. De dader mag dan zijn leven lang betalen en laat hem dan in een sensibilisering campagne opdraven.
 • Luciano van As

  1 maand geleden
  Als in de business Seats zit wordt van kop te teen gefouilleerd vooraleer je binnen mag komen. En daar worden nu juist geen vuurwerk en bommen gebruikt. Het is bij harde kern en vooral ook het bezoekersvak dat men eens wat grondiger moet gaan controleren !
 • Eddy Vermote

  1 maand geleden
  Wordt alleen maar erger en wekelijks verhaal in meerdere stadions. Wat doet de Pro League? Wordt er genoeg gefouilleerd aan de ingangen?
 • eduard janssens

  1 maand geleden
  Voorgoed uitsluiten op een voetbalveld !!