Leuven-speler Beelaert bijt zich de tanden stuk op het blok van Coolman en Koukartsev.
Volledig scherm
Leuven-speler Beelaert bijt zich de tanden stuk op het blok van Coolman en Koukartsev. © Maxime Petit

VOLLEYBAL. Landskampioen Roeselare heeft geen moeite met gehavend Leuven

LOTTO VOLLEY LEAGUENa een klein uitschuivertje bij Guibertin vorige week heeft Roeselare in eigen zaal de puntjes op de ‘i’ gezet. Subtopper Leuven kwam naar West-Vlaanderen om te verrassen, maar zonder de geblesseerde Peeters en De Paepe bleek dat te hoog gegrepen. De jongens van Kris Eyckmans konden maar één set hun voet naast de landskampioen zetten.

0 reacties

 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 1. Het leven in de cel van Dani Alves: 100 euro om te spenderen en verplaatst naar kleinere module uit vrees voor veiligheid
  7

  Het leven in de cel van Dani Alves: 100 euro om te spenderen en verplaatst naar kleinere module uit vrees voor veiligheid

  In afwachting dat zijn beroep op voorlopige vrijlating behandeld wordt, past Dani Alves zich met succes aan in de gevangenis waar hij nu al meer dan een week vertoeft. Zo heeft de voetballer (39), beschuldigd van verkrachting van een 23-jarige vrouw op 30 december in discotheek Sutton in Barcelona, een kaart van 100 euro gekregen om te leven, speelt hij voetbal op het binnenplein en wordt hij in bescherming genomen door medegevangene ‘Coutinho’, een ex-portier en gewezen lijfwacht van Ronaldinho.