De spelers van Spartak vieren een goal in de Europa League.
Volledig scherm
De spelers van Spartak vieren een goal in de Europa League. © EPA

Volledige UEFA-schorsing dreigt voor Rusland, IOC wil geen Russische en Wit-Russische atleten meer op internationale competities

59 reacties

 • Jan Daems

  1 jaar geleden
  Enerzijds is de verontwaardiging rond de boycot van Russische atleten te begrijpen, anderzijds denk ik dat de gewone Rus helemaal niet akkoord is met wat Poetin uitspookt. Wie daar echter zijn mond durft open te trekken tegen het beleid zal het geweten hebben. Gelukkig zijn er steeds meer Russen die zich afkeren van die schurk maar ik denk niet dat het die mensen vooruit zal helpen door hun atleten, kunstenaars en muzikanten te boycotten, die kunnen het ook niet verhelpen.
 • lieve rigo

  1 jaar geleden
  Men schrijft alleen maar over Rusland en iedereen schijnt ermee akkoord te gaan dat de WK doorgaan in Dubai eigenlijk is het aan de voetballers om hun rug te rechten en tegen beiden landen NEEN te zeggen maar net als bij de FIFA en de UEFA telt alleen maar het GELD.
 • Jurgen Vermaut

  1 jaar geleden
  Applaus voor zoveel eenheid! Pech voor de Russische atleten, het spel gaat door zonder hen ook.
 • Gino Van Rompaey

  1 jaar geleden
  Normaal vind ik dat sport en politiek gescheiden moeten blijven, maar dit is veel groter dan politiek, en dan moeten alle middelen gebruikt worden om deze waanzin te stoppen.
 • Jacob Aaronson

  1 jaar geleden
  De Verenigde Staten vielen Irak binnen en daar werd niets tegen gedaan.