Wie moet de Gouden Schoen winnen volgens Timmy Simons? “Er is eigenlijk geen twijfel mogelijk”

Simons won de Gouden Schoen zelf in 2002.
PHOTO NEWS Simons won de Gouden Schoen zelf in 2002.

In onze voetbalwebcast VISTA! werd ook al even vooruitgeblikt naar de verkiezing van de Gouden Schoen. Timmy Simons, zelf in 2002 verkozen tot beste voetballer op de Belgische velden, verdient Club Brugge-draaischijf de trofee dit jaar. “Vanaken is de meest constante geweest over het hele jaar”, aldus Simons. “Hij heeft de titel gepakt en is Rode Duivel geworden. Als je in die selectie kan geraken, dan heb je een aardig seizoen gespeeld. Ook de eerste drie, vier maanden van het huidige seizoen heeft hij op zo’n hoog niveau gespeeld in deze competitie dat er eigenlijk geen twijfel mogelijk is.” Vindt Simons ook dat het tijd wordt dat Vanaken andere oorden opzoekt, wilde Proximus-analist Wesley Sonck, de Gouden Schoen van 2001, ook weten. “Laat hem nog maar even blijven”, haastte Simons zich.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Danny Wauters

    Vanaken is een goede speler, maar men kan voor de gouden schoen in mijn ogen ook toch niet rond Pozuelo. Vanaken valt tijdens wedstrijden in de CL of Europa Ligue te vaak door de mand als het niveau naar omhoog moet. En Pozuelo is toch regelmatiger is zijn prestaties.

  • Gorissen Marcel

    Toch niet Vanaken, heeft meer slechte wedstrijden dan goede. Niet altijd op niveau. Neem toch Pozuelo van Genk. Al het hele seizoen op niveau en kan duidelijk het verschil maken.