VISTA!-poll: stem op beste Belg in het buitenland en win één van onze tien duotickets voor het Gala van de Gouden Schoen!

rv

VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports, kreeg vandaag met Nicolas Lombaerts een 39-voudige Rode Duivel over de vloer. Met de verdediger van KV Oostende, ex-Zenit Sint-Petersburg, ging het onder andere over wie de beste Belgische voetballer is in het buitenland - een nevencategorie van de Gouden Schoen die op 7 februari georganiseerd wordt in Brussel. Als fan van VISTA! en voetbal kan je dat gala helemaal gratis bijwonen. Door deel te nemen aan onderstaande poll, kunt u immers een duoticket winnen voor de publiekstribune. We geven er in totaal tien weg en deelnemen kan tot overmorgen woensdag 22u.
10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Dirk Maesen

  Juist Jan maar we zijn nog geen 25 mei. Benieuwd hoe dergelijke wedstrijden met de GDPR zullen omgaan...

 • JAN VAN REETH

  Vinden jullie het normaal dat "al" jullie privacy-gegevens moeten gegeven worden voor een bijna onbestaande kans dat je iets zult winnen?

 • didier de coster

  in het landen der blinden is éénoog vormer een kleine koning omdat de rest niet blind maar ook nog doof is

 • Tom Van de Walle

  Wie verdient hem dan wel volgen jou “Claude”?

 • Claude Rens

  Waarschijnlijk KRIJGT Vormer de gouden schoen. Ik zou de noppen van die schoen af doen.