Viervoudig Gouden Schoen-winnaar Paul Van Himst in VISTA!: "Het slechtste Anderlecht dat ik sinds lang gezien heb"

Van l naar r: Frank Van der Elst, Paul Van Himst, Nicolas De Brabander en Stephan Keygnaert.
Pieterjan Luyten Van l naar r: Frank Van der Elst, Paul Van Himst, Nicolas De Brabander en Stephan Keygnaert.

In VISTA!, de voetbalwebcast van Het Laatste Nieuws en Proximus 11, is Paul Van Himst vandaag onze centrale gast. In een week dat woensdag de Gouden Schoen 2017 verkozen wordt, een logische keuze: de coryfee van Anderlecht is met vier stuks de recordhouder wat betreft aantal Gouden Schoenen. Maar ook Van Himst doet het tegenwoordig pijn aan de ogen als hij naar het Astridpark trekt. "Wat Anderlecht in de eerste helft tegen KV Mechelen liet zien, was het slechtste dat ik sinds lang gezien heb", aldus Van Himst. De rol van Hein Vanhaezebrouck, die na de match hard uithaalde naar zijn spelers, wordt onder de loep genomen en natuurlijk gaat het ook over het Gala van de Gouden Schoen, waar toch vooral Vanaken en Vormer het opnemen tegen Tielemans en Dendoncker. Ook in onze VISTA!-studio vandaag: Proximus 11-analist Franky Van der Elst en Stephan Keygnaert, Chef Voetbal van Het Laatste Nieuws. Moderator is Nicolas De Brabander van Proximus 11.

Bekijk hier integraal de 22ste aflevering van VISTA!
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Wilfried Vanden Berg

  Normaal in zijn tijd mocht alles, van video tot kleuren tv tot super beloningen in de loges. De refs in zijn tijd,voor hun waren het gouden dagen bij Anderlecht.

 • jos hauters

  Het is op bij de club

 • dretie munkies

  Het slechtste Anderlecht ... sedert hijzelf meespeelde

 • Steven Moreels

  Ja, ik heb ook momenteel een gevoel dat ik nooit eerder had, een soort gevoel van gelatenheid. Ik kijk niet meer op van een nederlaag meer. Zelfs de laatst gemiste penalty laat mijn bloeddruk niet meer stijgen. Het is uitkijken naar volgend seizoen. Feit is dat je bijna alle spelers in 1 zak kan steken en eens goed schudden. Wat komt er uit ? Slappe middelmaat. Dat is Anderlecht tegenwoordig slappe kost.

 • Frans Peeters

  Hoog tijd dat die betweters van analisten zelf eens trainer worden, dan weten ze waarover ze praten.