Stijnen: "Dat Club niet voor hem koos, maar wel voor een andere onervaren trainer, heeft Clement geraakt. Zonder twijfel"

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Philippe Clement maakt als trainer een goede beurt bij KRC Genk en niet bij 'zijn' Club Brugge. Blauw-zwart verkoos Ivan Leko als opvolger van Michel Preud'homme boven Philippe Clement en in onze voetbalwebcast VISTA! geeft Stijn Stijnen aan dat die beslissing Clement "ongetwijfeld geraakt zal hebben". "Club twijfelde of Philippe wel in staat was om een groep als hoofdpersoon te managen. Philippe is immers iemand die voor iedereen alles goed wil doen en als hoofdtrainer is dat toch een moeilijk verhaal. Omdat je toch keuzes moet maken."

.
rv .8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • jacques vansteenkiste

  na Leko is het aan Clement om clubke te coachen zeker weten

 • Freddie Heremans

  De keuze voor Leko was er boenk op. Yvan is voor mij de beste Club-trainer sinds Sollied, en staat met de Noor in mijn top-5 van beste Club-trainers ooit. Wat Clement betreft, ben ik er zeker van dat Philippe over enige jaren Club's T1 zal zijn.

 • Ivan Smissen

  Volgens Frigo en Piop is Stijnen de enige bekwame trainer in Vlaanderen...

 • peter van engeland

  St. K .van het laatste nieuws heeft het toch moeilijk met Genk zo te horen ( Brugge kan ook een inzinking krijgen) zou toch naar Genk gaan als er voetbal te zien was( heb ik toch eens in zijn comments gelezen)

 • dev beelze

  Verban Stijnen nog maar voor een jaar of 10 uit de media.