Stijn Stijnen weet wat Club moet doen om te kunnen oogsten in Madrid: "Irritant zijn"

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Overmorgen neemt Club Brugge het in de groepsfase van de Champions League op tegen Atlético Madrid. In onze voetbalwebcast VISTA! blikten de praatgasten vooruit naar het duel en volgens ex-Club-doelman Stijn Stijnen zal Club niets rapen in het Wanda Metropolitano-stadion als blauw-zwart zijn eigen voetbal speelt.

"Club moet Atlético uit zijn comfortzone proberen te halen", aldus Stijnen. "Dat kunnen ze volgens mij doen door het spel van de Madrilenen te kopiëren. Dat wil zeggen: irritant zijn." Volgens Marc Degryse heeft de Belgische landskampioen daar echter "niet de trainer en de spelers voor".

Wesley Moraes.
BELGA Wesley Moraes.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Norbert Deploige

    Geen irritante spelers? Moet ik ze noemen?

  • eric debanne

    Geen fouten maken achteraan want die betaal je " cash " Europees ...! En ieder speler zal top moeten zijn en wat geluk om mss puntje te kunnen pakken ...!