Sinan Bolat in VISTA!: "Heb getoond dat Club meer geduld had moeten hebben met mij"

Screenshot VISTA!
Rv Screenshot VISTA!

Met 7 op 9, waaronder twee uitzeges in Charleroi en Moeskroen, heeft de oudste club van 't land zijn start net als vorig seizoen niet gemist. Als er nu ook thuis eens kan gewonnen worden... Over dat stilaan Bosuilcomplex ging het met Antwerp-doelman Sinan Bolat onder meer in de derde aflevering van onze voetbaltalkshow VISTA! en ook zijn mislukte passage bij Club Brugge kwam aan bod. "Ik heb intussen getoond dat Club Brugge meer geduld had moeten hebben met mij", luidde het onder meer bij de kale doelman.

Ook aanwezig naast onze centrale gast Bolat in de vtm-studio's: Wim De Coninck, analist van Proximus Sports, en Kristof Terreur, Engeland-watcher van Het Laatste Nieuws of 'Onze Man in Engeland'. Moderator is Niko Lainé van Proximus Sports.

Herbekijk hieronder de derde aflevering:

Bolat met zijn zoontje op de Bosuil na de draw tegen Kortrijk.
BELGA Bolat met zijn zoontje op de Bosuil na de draw tegen Kortrijk.6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Rik Hofman

  Zou hij zijn euro’s al omgezet hebben in TL?

 • bartholomeus jaspers

  Was gewoon waardeloos. Hebben nog teveel geduld met hem gehad ! Bij een topclub is het toch nog aanderd dan bij Antwerp !

 • dretie munkies

  Wanneer gaat Antwerp eindelijk eens mooi voetbal laten zien ? Hun vertoon is niet mooier da dat van KV Kortrijk, Lokeren en nog een paar andere

 • Alain Mommaerts

  De beste doelman hier in België. Club moest hem niet meer hebben. Zie nu bij Club... niets anders dan problemen met al die keepers. Hoelang gaat het met de huidige nog duren ?

 • PIERRE VAN DER ELST

  bolat toon dat zondag eens aan de voorzitter van de voetbalbond.