Play-off 1-barometer: Genk springt weer over Club, waterkansje voor Antwerp

VISTA!

In VISTA!, onze voetbalwebcast, pakken we uit met een wekelijkse play-off 1-barometer. Daarin schatten moderatoren Nicolas De Brabander en Niko Lainé met hun gasten de titelkansen per club in. Wat meteen opvalt na afgelopen weekend: door de zege van Racing Genk tegen Club Brugge maken de Limburgers opnieuw het meeste kans op de titel. Vorige week was het nog 45 procent voor blauw-zwart en 35 procent voor de Limburgers, na speeldag vier doen beide clubs haasje-over. 

Standard krijgt van de panelleden een gemiddeld percentage van 17 procent, terwijl ook Antwerp nog niet helemaal uitgespeeld is. Dat komt door Wim De Coninck, die de Great Old nog tien procent kans op de titel toedicht. Chef voetbal Stephan Keygnaert en centrale gast Yannick Ferrera achten Antwerp daarentegen kansloos. Ferrera zet zijn geld dan liever op Standard, daar leest u HIER meer over. 

Bekijk de volledige aflevering
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • lucien Noreilde

    Zoals het al gebeurde was Club niet klaar voor de match , deze club heeft iets die de grinta ondergraaft , wat me wel verwonderde Genk ging tot het uiterste , had dan ook de meeval en de uitvoering van een bizar strafschop verhaal , al een loopkoers gezien waarbij de handen stil naast het lichaam hangen ? onmogelijke zaak benieuwd tot vrijdag met goede scheids die we jammerlijk niet hebben

  • jan wuyts

    Mocht Genk toevallig winnen vrijdag op Standard dan is het waarschijnlijk gebeurd!!!