Onze Chef Voetbal over Anderlecht: “Van Holsbeeck heeft ooit graszoden naar zijn hoofd gekregen. En nu is er een soort van...acceptatie”

Hein Vanhaezebrouck en Luc Devroe.
Photo News Hein Vanhaezebrouck en Luc Devroe.

In onze voetbalwebcast VISTA! ging het ook over de mindere periode van Anderlecht. Volgens onze Chef Voetbal Stephan Keygnaert en onze huisanalist Marc Degryse ligt de lat voor paars-wit tegenwoordig een stuk lager dan vroeger het geval was. “Van Holsbeeck heeft ooit graszoden naar zijn hoofd gekregen. En nu is er een soort van...acceptatie”, stelde onze Chef Voetbal. “Zie jij een titelkandidaat in Anderlecht?”, vroeg Degryse. “Ik eerlijk gezegd niet.” 
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Didier BRIGLIA

  Bouwen das te laat voor zo'n club.En het zal niet beteren want komende twee matchen (op Cercle en Moeskroen) gaan ze max. 1 op 6 halen!!!!!!! en dan liggen ze uit de top 6.

 • Sjonny Martero

  Ze zijn op tijd vertrokken. En Coucke zit ermee.

 • Joris Bemoeyaert

  Ze hebben alleen nog windenergie over met de wieken van Billie Turf die te pas en vooral te onpas staat te zwaaien.

 • Frederik Naert

  Vanhaezebrouck moet buiten, dat is het probleem!

 • Rob Delbeek

  Anderlecht is iets aan het bouwen, geduld is er niet, geduld is iets anders als acceptatie, er heeft in jaren niet zoveel jong Belgisch talent speelgelegenheid gekregen. Verwachten dat ze heel de competitie meteen op een hoopje spelen duidt op een serieus gebrek aan voetbalinzicht