Onze chef voetbal: “Ik vind Thorup een beetje haaks staan op het DNA van AA Gent”

BELGA

“AA Gent hoort een drama te zijn, geen blije selfie”, schreef Stephan Keygnaert onlangs. Onze chef voetbal verduidelijkt in de VISTA!-studio: “Ik verwijs dan altijd naar de twee fetisjtrainers van de voorzitter: Vanhaezebrouck en Preud’homme, waar de voorzitter een goede persoonlijke band mee had. En dat waren twee trainers die de club in beweging brachten, op zichzelf door wie ze waren en hoe ze zich gedroegen. Nu heeft Gent gekozen voor Thorup, die een goede trainer is en goede veldtrainingen geeft. Dat hoor je van alle spelers. Maar hij heeft niet wat Preud’homme en Vanhaezebrouck hadden: heel die club kunnen enthousiasmeren. Ik vind hem een beetje haaks staan op het DNA van AA Gent.”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • rik cappelle

    Als ze Thorup 2 seizoenen de kans geven om een ploeg te bouwen naar zijn hand en gedacht dan wordt het terug een ploeg die meedoet voor de titel. Maar dan mag Louwagie wel niet onder zijn duiven terug beginnen schieten en spelers verkopen zonder medeweten van de coach. En vooral Sorloth houden.

  • Germain De Block

    Vind het voetbal verbeterd maar de resultaten vallen tegen.mischien volgend seizoen als hij nog de kans krijgt en ze een goede afwerker kopen.

  • Koen Leemans

    Onzin, hij heeft meer de stijl van Sollied...en die heeft het bij Gent zo slecht niet gedaan me dunkt.