Michael Verschueren, belangrijke pion bij Anderlecht én in Europa, in VISTA!: "Huidige ploeg Anderlecht kan wedijveren met die van Club"

Met de start van de Champions League op dinsdag en woensdag en de Europa League op donderdag doen de Europese clubcompetities deze week hun intrede. Wie beter dan Michael Verschueren, naast lid van de raad van bestuur van Anderlecht ook bestuurslid van de UEFA Club Competitions SA en de European Club Association (ECA), om als centrale gast te fungeren in de zevende seizoensaflevering van VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports?

Natuurlijk ging het in VISTA! naast de Europese kansen van onze clubs ook over het verlies van paars-wit zaterdagavond in Genk. Verschueren sprak alvast met weinig twijfels over Anderlecht, ondanks de recente 1 op 9. Volgens de zoon van 'Mister Michel' moet de huidige selectie van paars-wit niet onderdoen voor die van klassementsleider Club Brugge. "Anderlecht heeft een nieuwe ploeg gebouwd en die ploeg moet de tijd krijgen om te groeien. Maar ik geloof wel dat dit Anderlecht in staat moet zijn om grote prestaties neer te zetten."

Net als de zoon van Michel Verschueren zaten ook Stephan Keygnaert, chef voetbal van Het Laatste Nieuws, en Wim De Coninck, analist bij Proximus Sports, in de vtm-studio's. Moderator was Nicolas De Brabander van Proximus Sports.

rv25 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bart Samyn

  Theo Collewaert : zet de keeper en Saelemaekers bij Club Brugge, dan is er ten eerste geen sprake meer van Dion Cools en ten tweede speelt Club kampioen met 20 ptn voorsprong. En dit van een Anderlecht fan.

 • hubert lenvers

  Jaja face it paarswit is al jaren voorbijgestoken door club en genk, daar kan het verleden helaas niets aan veranderen;;

 • Tom Vereecken

  Tuurlijk ...afspraak in po1..

 • Rudy Claes

  Fout @marc castermans : HVH is de ideale coach, maar niet voor RSCA ! Was beter bij Gent gebleven.

 • Johan Swinnen

  ik zie Coucke vanaf volgende maand golfen in Durbuy en overnemer zoeken voor zijn verkeerde investeringen