Marc Brys over kwakkelende Teodorczyk: "Als ik hem zie spelen denk ik: 'Wat doet die bij Anderlecht?"

VISTA!
VISTA! VISTA!

Onze Chef Voetbal Stephan Keygnaert had het in onze voetbalwebcast VISTA! over de topper van de speeldag Anderlecht - Club Brugge. En meer bepaald de spitsen van paars-wit. "Ik vind het redelijk dramatisch. Teodorczyk is al maanden ondermaats. En Harbaoui, het alternatief, tja. Die heeft zich wel te pletter gewerkt. Vallen, springen, weer opstaan, een elleboog links, een kopstoot rechts. Als je weet dat Hein bij Gent Depoitre en daarna Coulibaly had."

Ook Marc Brys deed zijn duit in het zakje over Teodorczyk. "Ik vind dat onbegrijpelijk. Vorig jaar compenseerde hij veel met zijn goals. Als ik hem zie spelen denk ik: 'Wat doet die bij Anderlecht?' Naar Anderlecht-normen is hij te ongeschoold en teert hij te veel op het fysieke. Vooral nu het niet draait, is hij altijd de man die de fout maakt."
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • eric debanne

  Goeie opmerking maar niet die pool alleen eh ! maar wel de 2/3 van de spelers van Anderlecht !

 • Wernet Van broekhoven

  HVH heeft één titel gehaald marc castermans.zo zijn er trainers genoeg.

 • marc castermans

  Nogal ongeloofwaardig wat Dave verkondigt, HVH heeft wel meer titels veroverd dan al de andere managers samen.

 • Dave Janssens

  Indien men aan de andere kant van de lijn RSCA fan is, wel hier een tip. Je zal het wel niet ernstig nemen, wees gerust, HVH is het slechtste wat Sporting de afgelopen 15 jaar overkwam.

 • Dave Janssens

  Dat mag u aan HVH vragen. En vraag die man meteen ook waar Svilar naartoe is. Als iemand dat weet is hij het wel. We hebben het omwille het ontbreken van een financiële fairplay zo al moeilijk in België en Nederland. Als je dan ook nog wat gaat lopen aanmodderen tjah, dan ga je op de duur verliezen met cijfers als 5-0 en dergelijke meer.